diafán...
bezvýrazný jako kus neotesaného dřeva
ale přístupný jako škvíra v horách
temný jako těžko zvládnutelný proud
kdo může přijmout takovou tmu
aby se stal klidným a jasným
kdo se může stát netečným
aby byl plný života a pohybu
forma pocitu mimo touhu
nesužovaná a zbavená strachu
muž objímaný ženou
co nevnímá rozdíl
mezi ní a sebou
Přečteno 364x
Tipy 25
Poslední tipující: Ruda Štola, jitoush, knihomolka, Jort, Philogyny1, Dreamy, Malá mořská víla, Frr, Laika, Amonasr, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)