Anotace: zařízeno...
směju se, mám celer ráda a není nad celerový salát...
není to tak dlouho, kdy jsem šla s kamarádem na vínko... seděli jsme a smáli se, ani nevím vlastně čemu, ale řehtali jsme se jak dva šílenci... slunce dělalo dokonalý ornamenty na jeho tváři, vrásky smíchu mi dostávaly do kolen a bylo prostě dobře... občas jsme prohodili nějaký to slovo, občas diskutovali a zkoušeli se navzájem... pak řekl, Eví ty jsi cvok... a já jen přikývla, objal mě a já měla pocit, svět je v pořádku... :-) a je...
19.05.2018 01:07:08 | zelená víla
.....celerové napětí není k zahození....../smích/......Ji.Taky se řehoním
...
06.01.2018 19:09:26 | jitoush
i já se řehtám a zároveň je to rozmanitý obraz jako plátna renesančních mistrů...
neexistuje lepší způsob
jak pochopit své vlastní pohnutky a povahu
než pozorovat někoho
kdo se chová úplně opačně
tak to dávám do nezabudných
04.01.2018 20:14:20 | Laika
Vieš, že som dlho pochybovala o tom, že sa tie verše dajú žiť?:)
04.01.2018 17:30:30 | maryshka008