Anotace: ...
Před čtrnácti dny
v sedmnáctistupňovém mrazu
protkaném ostrými paprsky
horského slunce
pod vrcholem Kitzsteinhornu
ve třech tisících
nohy v přezkáčích
upnuté k lyžím
zuby drkotají
adrenalin však rozpaluje
celé tělo
při rychlé jízdě
ze svahu dolů
oblouk za obloukem
sníh odletuje do stran
Dnes
opět za jasného
avšak velmi teplého
slunného odpoledne
o pár set kilometrů jinde
podrážky vtlačené do pedálů
toulají se silničkami
mezi brázdami zrytých polí
po úbočí hor Železných
zoubky tiše bzučí
zakusují se do řetězu
při každém záběru
sem tam kamínek odskočí do strany
od pneumatiky kola
Je tak krásně
tady i tam
když příroda zavolá
láká do svého lůna
nelze odolat
...hezký zážitky...trocha pohybu (a příroda samozřejmě!) nikdy neškodí...;-)
20.03.2018 19:19:49 | bogen
Děkuju moc! Máš pravdu, to nikdy nezaškodí :) Ani teď o víkendu jsem nezahálela - za sobotu mám v nohách 35 km na běžkách v Krkonoších :)
25.03.2018 20:25:51 | AndreaM