Anotace: ...
ajajaj... zrození...
to je jako když vidíš pavučinu, jasně smeteš ji, ale ty tedy alespoň já vím, že za ní je pavouk ...auuuuvvvaaauuuuu takže, co musím, najít pavouka a to je fakt občas dřina :-):-)nedávno sem byla s partnerem a přáteli v naší oblíbené roubence na severu, kamarád Evi podej mi prosím sekeru z toho sklípku, no koukala jsem na něj asi divně, ale odhodlání bylo, s velkým řevem jsem tam vběhla a přinesla sekeru ... lekl se a hlasitě na mě zamumlal, co děláš?... jdu pro sekeru a proč tak řveš? plaším pavouky a laskavě mi netvrď, že tam nejsou, vím, že jo... pochopil a chechtal se.. načuřeněcky jsem odvětila, už mi tam laskavě neposílej a vyřeš to jinak :-)pobaveně pozoroval, jak jdu do sprchy, protože na mě rozhodně nějakej spadnul a poslední po čem bude chodit budu já...a já se po sprše rozhodně znova zrodila :-)
22.08.2021 00:55:23 | zelená víla
... uvědomuji si čím dál víc ...
... jak jsou pro mne důležitá tvá slova ...
... cit pro jejich skladbu mě okouzluje ...
... a srdce touží po lepším bytí ...
... máš království nejbližší pokory ...
... děkuji ...
... že tě mám ...
24.11.2018 06:46:56 | Marcella
Být společníkem zrození
přátelství
na život a na smrt
zrození
věčného hledání
podstaty
života v království fantazie
:)
Tu si s dovolením uložím ... díky
23.11.2018 20:21:26 | Malá mořská víla
Je to divné, po jedné z tvých delších odmlk a nějakých změnách v mém životě jsem nějak zapomněl číst. Nejen tebe... abi bilo jasno...
Já nemám rád mnoho slov, která rozmazávají podstatu.. jenže ty se slovy zacházíš tak, že každé znich - ať je kde chce - směřuje ke středu, k podstatě. Pro to jsi pro mne jeden ze dvou nejlepších, které znám... Pro mne je to fajn - udržuje mne to bez jakékoli námahy v oblasti až insufficientní skromnosti.
23.11.2018 16:01:07 | aravara
...to je víc než meditativní pohroužení.....hluboký vnor do prapodstaty
.......tak hluboký nádech,že všechny buňky se tetelí radostí....Ji./úsměv/
....a pak je "vyzářeno"...
23.11.2018 13:20:41 | jitoush