Anotace: věnováno mé vzácné přítelkyni, která mi darovala anděla s tygřím okem
darovaný anděl s tygřím okem
vidí tě zamotaného
do pavučiny věčného snění
ví
že papírová křídla
nikdy neunesou tíhu posedlosti
proklínající břehy této země
popros svého anděla
ať tě snese
jako opuštěné hnízdo
z koruny marně
zaříkávaného velikána
lhoucího o nebi
ať sešle mrznoucí déšť
co zchladí
tvou věčnou žízeň
po dálkách
jíž marně zaháníš
chlemtáním z louží
za prahem bdění
ať tě za ruku odtáhne
od smečky nešťastných vlků
bolestně vyjících
na zhašený měsíc...
ať ... :)
Některá rána, jako by byla všechna Ať dosažitelnější ...
01.12.2018 11:35:57 | Ragnell
Včera za mnou přišel Jindra, že má kolem panenek žluté kroužky. Má...říkám mu, budeš vlk... :)
Tygří oko je silný kámen. Ráda jsem četla.
01.12.2018 10:20:38 | Philogyny
.....posílám paprsek,co rozžehne andělské tygří oko tak,že vymete všechny stíny
zašlé minulosti a proteplí Tě v tom nekonečném tady a teď.....Ji./úsměv/
01.12.2018 08:10:11 | jitoush