dech cesty...
pocit smísený z pokroku
a plachého úsměvu
co se snaží potěšit
z neurčitého důvodu
jenž vám sděluje
že budete spolu
ten půvabný pocit
že jste
na svízeli
ale veselí
objevující
opravdovou vnímavost
neživého poutníka
stoická
a přitom quijotovská
bolestiplná
a přitom ochraňující
v úžasu probuzení
po dlouhém spánku
a zvláštní štěstí
co se rozplývá
v předjitřním světle
spikleneckého partnerství
Přečteno 405x
Tipy 16
Poslední tipující: Malá mořská víla, zelená víla, Jort, Amonasr, Frr, Fany, básněnka, jitoush
Komentáře (7)
Komentujících (6)