Anotace: ochutnali jste někdy kov?...
Na kov si vždy plivni,
nežli na něj sáhneš,
jinak tvář ti zdivní,
ústa v křeči stáhneš…
…poučil mě kdys profesor metalurgie.
17.12.2018 16:32:33 | Špáďa
co teprve, kdyby Ti na té kovadlině po jazyku ťukli chichichi... ST...(s citem a úplně malým kladívkem) do kterého řádu by to bylo pasování ;)
16.12.2018 08:14:28 | Malá mořská víla
Už od rána jsem v blaženosti. K tomu mi stačilo zjištění, že jsem celých čtyřicet pracovních let byl andragogický. Dokonce to lze i studovat! A teď večer čtu, že může být i synopse synapse. Bohužel spát nebudu a nebudu, protože nevím, co je to "kávka". Možná by mi pomohla nějaká "dávka", ale čeho? Hotová metalurgická záhada. Nezoufám,do půlnoci budu na stopě...
11.12.2018 18:29:32 | Lesan