sedativum...
Anotace: nočním chodcům...
lehce jsem přihodil
pár polen
když otvorem ve skále
vtančila žena
a usedla naproti
nechala černou sukni
aby jí sklouzla
ze zdvižených kolen
a linula se
po stehnech výš
absolutní krajinou těla
kdy se hebkost odhaluje
teplu ohně
a mým očím
svůdně teplá ženskost
zvláštní a mocný
nevysvětlitelný
magický neklid
který jazyk vede
sám o sobě
od muže k ženě
stoupající žárem
z útulnosti jeskyně
cítil jsem
že je v rozechvění
a koutkem oka naslouchal
jak jí zní kytička slaměnek
přimknutá k pasu
její obnažené nohy
se hrouží hlouběji
do jantarového proudu tepla
z pryskyřičné dutiny
vyprskl modrý pramen
a oranžové stíny na stropě
se rozhoupaly
novým životem
Přečteno 301x
Tipy 18
Poslední tipující: zelená víla, Ruda Štola, Jort, Amonasr, jitoush, básněnka, Fany
Komentáře (5)
Komentujících (5)