demi semi tremolo...
Anotace: může vyhladovělé srdce pozřít mysl?...
Seděla pod rozložitými jilmy
chvíli před tím
než se vynalezly barvy
napůl lvice
s úsměvem
co je ztělesněním úsměvu
a nejspíš o vás ví víc
než víte vy o ní
schopná hluboké náklonnosti
i bouřlivého hněvu
on měl hřebíky v očích
vlka v úsměvu
a oba sdíleli
melodické cítění
což je styk důvěrnější
než sexuální
inu tak už to bývá
některá přátelství jsou klidná
ale taková úcta
a vzájemné vcítění
je směs velmi výbušná
pro ty co rádi hudbu volume doprava
https://www.youtube.com/watch?v=TFRX5F6MEqA
Přečteno 320x
Tipy 14
Poslední tipující: zelená víla, Amonasr, Nikita44, jondys, jitoush, Dreamy, Aiury, breberkar
Komentáře (4)
Komentujících (4)