Otáčím zrak svůj za sebe,
co vidím?
Můj vlak v jiné koleji jede
Přesedat nechci a nebudu
točte se kola osudu
Zpáteční lístek v koši leží
život v nových kolejích běží
Vzpomínky, spěte v pokoji
svůj úsek už jste prožily
Kdysi se zdálo tragédií,
pozbýt oporu finančních jistin
Myslela jsem já bláhová,
že hodnotu bych ztratila
Sebe-hodnota, však není
penězi přeci k zaplacení