Anotace: ...
ne že nepovedlo, nechtěla...
proč taky hasit to, co hoří? být stínem umíme i bez kouzel... :-) i stínovat je třeba...
i milovat... v jedné písni se zpívá, mrtví milovat nemohou... houby s octem... jejich láska tu je, zůstává... a ta naše též... naštěstí...
a my živí milujeme, protože můžeme... proč to hasit, proč to nedělat... ??? že to bolí... vše krásný bolí, ať na začátku či na konci... leč to kolem a okolo a uvnitř a zvenku je blažené... |:-)
13.03.2019 22:39:01 | zelená víla
Musím si pamatovat, to moudro, díky za něj
vše krásný bolí ať nazačátku či na konci...:)
16.03.2019 09:34:40 | Malá mořská víla
Tak na hrane :)
13.03.2019 03:41:45 | maryshka008