Anotace: ...
Člověk neustále hledá kód na život, přitom má v srdci jasnou indicii...být láskou...skvělá Jiří:)
P.S.no neřikala jsem to: jak jednó zkusiš studenó už nechceš jonó ;)chichichi
21.03.2019 17:02:30 | Malá mořská víla
rozpuštěná a vypuštěná... a teď kam vyteču... hadr na hlavu Husárková... ach čéče jak jen ten Eni tryská láká teče... poslední dobou jakoby ve mně něco zhaslo... ale když Tě čtu su jako přepuštěné máslo... :-))
21.03.2019 11:32:10 | Iva Husárková