Anotace: ...
a je část těch, co jdou spolu...
je to strašně zvláštní, celý život jsem hledala ty, kteří budou to opravdu, chtěla jsem tu rodinu, co pro sebe bude ... mám už jen mámu... partnerova rodina je opak, on ne... studenost vládne, nechápala jsem to dlouho... a tak jsem to hledala u přátel... jak já po tom toužila, po tom doopravdy... našla jsem , úplně jinde a jinak... našla jsem sebe... a tak je to správně... toužila jsem po tom navždy, ale pak si uvědomila, proč? chtěla jsem to něco na celý zivot o co se opřít a našla jsem, sebe... já chtěla jistoty, nakonec já je dávám.. toužila jsem po náruči, nakonec ji nastavuji já... ten svět vše zúročí a zařídí, jak má být...
https://www.youtube.com/watch?v=Z-KKPkwZB4M
děkuju...
06.10.2019 04:19:19 | zelená víla
Asi to bude divné - ale napadlo mne: jak by se definovalo, kolik prvků je hromádka? Proč? proč mi tahle báseň připomíná hromádku? Nezmateční, učesanou, zákonitou, z rozličných prvků... ale: kolik prvků - byť i rozdílných - je hromádka? Definici vymyslel můj již zemřelý přítel Zdeněk Bárta. Nebyl filosof - byl inženýr chemie... a vymyslel to ve vlaku v České Lípě když jsme se pomalu rozjížděli kolem velké hromady balíků, kufrů, tlumoků a podobně. Padla ta otázka... NAPADNE DEFINICE VÁS? Ta jeho měla 14 slov...
25.03.2019 09:45:09 | aravara
Nádherně čistá... povznášející uchopení Jiří...líbí moc...ty poslední stopy jsou z měsíce, že;?
24.03.2019 20:56:58 | Malá mořská víla
..jsou lidé,kteří se "potkají"...a poté "tkají"životní příběh,
osnova je připravena a člunek bude proplouvat.....sem a tam,tam a sem
......nezaměnitelné tkanivo bytí......Ji./úsměv/
24.03.2019 18:33:59 | jitoush