Anotace: tišením...
U dvou 3-řádkových slok uprostřed jsem musel dlouho přemýšlet, proč to nepokračuje. Jelikož je tam volný řádek není hned jasné že "všechno to" se váže k PŘEDCHOZÍMU textu. Dále se domnívám že "hroty zrání" v dané situaci nehrozí že by někoho zraňovaly a "z půdy živa" také moc nevychází. V názvu není vhodné rozjíždět ještě nějaké další experimenty, nazvat např. "Zdivočet" nebo "Pohlazení". Jinak je básnička zdařilá, dobře vystižená atmosféra tělesné blízkosti a potřeby druhého. Některé věci prostě jsou hezké a opravdové pouze oddaně spolu.
02.04.2019 10:34:54 | Karel Koryntka
....pohlazení dělá divy.......už jen to.....Ji./úsměv/.....to od srdce...
...láskyplné...
01.04.2019 22:21:28 | jitoush
To všechno kolem se rozpadlo když najdeš svou ženu/může v sobě...je skvělé že v nás ži(je:)
01.04.2019 19:41:34 | Malá mořská víla
jak mazlivé plácnutí kvetoucí haluzkou po duši...tentokrát opravdu moc líbí ST* :-D*
01.04.2019 19:01:52 | Frr
Že voní divočinou, má přece oči šelmy a trochu hořká zdá se, však pohladí-li tělo, zdá se že bude živo...čet
01.04.2019 18:07:55 | básněnka