Anotace: existují otázky bez odpovědí?...
hmmm... laskominka...
ležela jsem na písku u moře, byla půlnoc a byla jsem tam sama, úplně sama, moře, který jsem jen slyšela a já... bylo to dokonalý, nade mnou hvězdy, pode mnou písek a voda, ta slaná léčivá krásná voda... dotýkala se mých nohou ... mohla jsem myslet na ty, kteří tady být nemohou, mohla jsem myslet na všechny nespravedlnosti světa, ale já byla úplně sobecky šťastná... vděčná ... pokorná tomu, kde jsem... tekly mi slzy po tváři krásou... byla jsem úplně obyčejně šťastná... a přitom jsem neviděla vůbec nic...obdařená...
06.10.2019 02:48:04 | zelená víla
čeká na každého
kdo však čeká ni?
ST
28.04.2019 05:25:19 | CeP
Bezpodmínečná...granátová :)ST
Nebo jsem zase vedle, je to borovice, nebo jedle ;)
27.04.2019 21:46:41 | Malá mořská víla