když cosi žíznivému nedá spát...
může se stát
že objeví se
vítr padavý
a tvář tvou orosí
najednou zjistíš
že vše je pomíjivé
protože jednou
opustíš vše
co máš rád
odlož tedy svůj šat
a sdílej vše
bez prostřednictví věcí
kam po smrti
se vědomí tvé pozvedne
a nebo ponoří
když přilneš
bez obav a lítosti
k tomu co chtěl bys milovat
dá tvému spánku tvar
a ty se začneš usmívat
Přečteno 350x
Tipy 22
Poslední tipující: zelená víla, Amonasr, jitoush, Malá mořská víla, Frr, J.Karasová, Dreamy, Marten, danielsoft, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)