Anotace: nocí...
Bravo Jiří!
tam za hranicí myšlenek
v niterném koutě srdce
poznáváš sám sebe
vědomím bytím
Ukládám s Tvým dovolením
03.08.2019 10:58:46 | Malá mořská víla
Tím závěrem´s mi připomněl Kurta Cobaina:
This is a song for one big man
With a great red neck
Ten song se jmenuje:
Rape me my freand
Hodně fantazijní
Až mimo realitu
Ale:
Co by kdyby
Do sebe ten
Růženec
Zapad
Sorry chtěla jsem říct:
Věneček!
Dobrou chuť :)
02.08.2019 18:08:45 | clafoutis