Anotace: ...
PRAMEN:)
Když papoušek zatřeská kroužkem
Všechnojde:)
Nikdykde
Kdo to řek?
Kdo to řek?
Řek, Řek, ŘEK...
17.09.2019 19:42:59 | clafoutis
nedávno jsem seděla s kamarádem, známe se 17 let? ... někdy víc a někdy méně se potkávajíc... seděli a popíjeli jsme víno, každej jiný a povídali, povídali, povídali... jak povědomé jsou naše grimasy, jak znám ten jeho úsměv, jak znám jeho zvedání očí i pohlazení po tváři... neviděli jsme se dva roky... prošla jsem dveřmi a vypadalo to, že jsem tam byla včera a přitom nikdy... nový dům, nové zážitky, nové auto, starý kamarád... říkám mu, při intenzivním přátelstvím s někým se mi stává, že když se pak delší dobu nevidíme, nemáme se si co říct - a přitom bychom měli mít tolik témat, s tebou tohle není, neexistuje a nikdy neexistovalo...
té noci jsme se dostali k tématům, které jsem netušila že spolu můžeme prožívat a řešit... díky za to, jsem neskonale šťastná, že to tak je a i když se zase teď moře času neuvidíme a třeba nikdy, děkuju...
https://www.youtube.com/watch?v=aIbsrEyWddk - tohle je krásná ženská i krásně prožitá píseň, ne, nejde vypustit nic, když tam to něco zůstává :-) naštěstí
14.09.2019 23:39:52 | zelená víla