do vět...
kam se hrabe tele vize
já skočil šipkou
do neznám
a
lebedím si v bečce
obklopen vodou
okusuju makové rohlíčky
upíjím víno
naslouchám šumění myší
a oříškům veverek
in verito
co nemaj padák
a nechávám je jen tak
ať se vznáší
mezi náma
tohle je ježíšek?
ne nirván a...
Přečteno 274x
Tipy 8
Poslední tipující: Amonasr, Anděl, Helen Zaurak, Jort, Iva Husárková, šerý
Komentáře (3)
Komentujících (3)