dokořán...
vrchnostem
se nerad klaním
to snad radši žehem
zplaním
do víru
trnových korun skočím
tam svou mordu
s chutí smočím
v horkých malinách
pro všechny
kterým je dáno milovat
kramář s košatinou
v prsou
z níž drobnosti se sypou
pro radosti
unášen touhou
abych prožil
když krev se vlévá
do žil
kdy může z muže
vetkaného v krajce
srdečný cit
pronikat
do skrytých míst
Přečteno 289x
Tipy 18
Poslední tipující: Iva Husárková, Amonasr, Marten, Anděl, Donne, šerý, jitoush, jenommarie, Now, Frr
Komentáře (3)
Komentujících (3)