Anotace: ...
...když....no....no....jak Ti to mám říct....to i to.....všechno se
nedá vysvětlit....prostě se to děje....plyne to....a buď plyneš s tím
nebo se díváš ze břehu........a možná ani nevíš,kde zrovna jsi....v proudu
nebo na břehu...a obojí může být v pořádku.................Ji./úsměv/
13.03.2020 11:01:37 | jitoush
Ta prvá strofa je prostě úžasná a celé dílo má osobitého "ducha."
O obsahu (tématu) se raději nebudu rozepisovat... a že já hovorným jsem. Možných názorů sta a riziková plocha Moravského pole.
12.03.2020 14:27:04 | šerý
Někdo utěšuje, někdo ti dá na prdel...a hup z chaosu ven chichichi...
Otočil se kolem dokola a nikdo tam nebyl? Hmmm Jiří svou "ženu" můžeš zaplašit, můžeš jí nenaslouchat, můžeš jí ignoroval, ale neopustí tě... navždy bude tvou součástí :)...víš to dobře...prostě tě miluje :)
12.03.2020 12:03:43 | Malá mořská víla
Každý to má nějak a i na "chaos" lze pohlížet z více rovin, který chaos je dobrý a který ne.
Je to vlastně určitý druh stresu, to, co tobě vyhovuje. Protože ten určitý druh stresu nutí člověka řešit a nelenit a pak nachází pocit, jak to dobře zvládnul, jak s tím dokázal poradit. Tento druh chaosu, neboli stresu = JE trochu nutný k životu, ale v určité míře.
Chaos, jiného rázu vyvolává pocit bezmoci a nejistoty. To nikdo nepotřebuje. ;-) Hezky napsané, to s tím cirkusem. "ST" ;-)
12.03.2020 08:54:54 | jenommarie
Mám pocit, že tu něco tvrdíš, co si sám nemyslíš - ale je to účelové: aby vynikl zžávěr. Ano a stává se to i několikrát za život. Takhle nějak jsem se před 58 lety oženil...
12.03.2020 08:24:54 | aravara