Anotace: ...
Zní ...stejně krásně jako její sestry :)ST ukládám s dovolením k oblíbeným:)
15.11.2020 22:35:19 | Malá mořská víla
..Jen jsem zatajila dech nad Laskavostí....a budu čekat,až se s Ní opět
potkám...sama připravená ji opětovat......Ji./úsměv/
15.11.2020 17:15:43 | jitoush
Tedy na tuhle jsem si musela i zpomalit dech..Chce se mi napsat toto :))
..
"Vidím tvou nenasytnost"
a dotýkáš se laskavě..
..jen lehce prostoupil
..pocit tvého pohlazení
..jako když po těle
mě někdo šimrá
kouskem stébla trávy..
to šimrání zůstává dlouho ..
a příjemně zvonečkuje v duši.**
:);) *ST moc pěkná
12.11.2020 14:07:41 | jenommarie
... cítím matku Zemi ...
... ale kdo ví ...
... jak to vlastně je ...
... zůstala mi tu takhle po ránu ...
... jemná vůně tvé poezie ...
12.11.2020 07:07:50 | Marcella