Anotace: říká se že ztracenost je jen stav mysli, pouze postoj k okolnostem…
všechno má smysl... maličkost, úsměv, dojem... či jen způsob...
možná jen to nemá smysl, snít o slávě... :-)
když mi bylo 17 milovala jsem Vladimíra... moc... byl jen menší než já.. moc si to bral... milovala jsem ho pořád, nemám vypínač... psal básně,... o mně básně.... bylo mi sedmnáct a milovala jsem ho do devatenácti... platonicky... moc...
byla jsem naivní a zamilovaná...
dala jsem přednost jemu před čímkoli... platonicky..
a dnes budu jiná... stejně bláznivě zamilovaná... jen víc svá...
26.06.2022 01:31:53 | zelená víla
...Prostě plynout a "dívat se"pozorně,poddat se Životu...vnímat..."srdeční mapa"je ta jediná......Ji./úsměv/
12.07.2021 21:50:38 | jitoush
Cukr a sůl, aby ten život chutnal, když neočekáváme, ale necháváme se překvapovat. Voní mi ta Tvá nálada, díky za ni.
10.07.2021 08:06:59 | Danger
... svírají se prsty v pěst ...
... Pro koho tu žít pro koho kvést ... Mnohokrát ztracený s přece živ ...
07.07.2021 21:16:36 | Marcella
Autor tuto zásadní záležitost určitě nepasoval zrovna na tohohle chlápka, nicméně sedí téměř dokonale. Chlápka co prožil to, co prožít chtěl.
Dick /Richard/ Proenneke, Twin Lakes
P.S. Na YT
30.05.2021 19:22:54 | Lesan-2