Anotace: ...
moře je dokonalost, moře je volnost, moře je slanost ve sladké variantě... moře je klid, touha, láska... v jedné jediném pohledu z okna, kdy se k němu blížíš... a jestli jeho blízkost či vzpomínka je spjatá s milováním, doteky není nic lepšího...
léta jsme si pronajímali dům u moře a jezdili tam s přáteli , s rodinou... samota, klid...moře, o bys kamenem dohodil, slečny psí s námi... a někdo tohle miloval, někdo se tam nudil... samota u moře, domácí, co nám kuchtili dobroty s darů moře, co jsme chytili, pekli jsme tam český buřty a bylo nám exkluzivně... měli jsme svoji loď a tou jezdili po okolí, trávili. čas na skalách...
poznávali jsme moře, sebe... přeci jen měsíc s někým na samotě dělal velké hodnoty životní... dodnes si odnáším přátele... díky za tuhle zátoku, díky za domácí, díky za přátelství...
22.05.2022 00:53:25 | zelená víla