Anotace: ...
to je hezký... jsou sny, a Sny... těm druhým, aby se to nepletlo a nechápalo špatně, já říkám Kouzlo... a to s člověkem buď je, a nebo není, a není to jen bláhové a marné snění... tohle Kouzlo doopravdy život mění;)
28.03.2022 09:53:57 | Sonador
JO TO SNĚNÍ :)
27.03.2022 21:34:49 | xoxoxo
Sním za bílého dne. Jednou jsem se u toho na kole tak spekla, že na mě přišel mikrospánek za jízdy a já smetla protijedouciho muže. Tedy mohu potvrdit, snění za bílého dne je nebezpečné. Nezdálo se mi to a nezapomněla jsem ani já a ani dotyčný... :-)
27.03.2022 20:43:07 | Vivien