dostatečně...
Anotace: jak dostát tečně?...
zas to slunce
září značně
ale
bez tebe příteli můj
je to divně?
zřejmě
být s někým
je tak lehké říci
ale mnohem těžší udělat
zkoušel jsem postát
té slečně
co řekla lačně
svleč mě
ale
někdy
někdy jednoduše
má duše chuť
prostě odejít
mám rád tolik lidí
házím jim lano vlečné
i když mě nepohladí
dostatečně
co z toho vyplývá?
jedno značně
že ty vnášíš radost
a dobré časy
pro mé světlo na dně
vyzkoušeli jsme si to
mockrát
kráčet tím směrem k tečně
bez bloudění
a stejně
stačí mžik do mžení
a přijde odloučení
říká se
když máš někoho rád
nedrž jej pevně
to prý znamená
že ho máš pustit
říká se tomu odpouštění?
víš co?
jestli máš chuť
vezmi mě s sebou
miluj mě něžně
bez odpustků
bez vytáček
a klidně do zatáček
nechci stát na té tečně věčně...
Přečteno 139x
Tipy 16
Poslední tipující: Helen Mum, Malá mořská víla, jort1, Fialový metal, Sonador, jitoush, šerý, Frr
Komentáře (5)
Komentujících (5)