podzemsní...
pod ní
je vše lepší
tam dole
kde je to vlhčí
když jsem si z ní
kousek vzal
pro její krásu
dva vrátil zpět
když jsem do ní
vstoupil
usmála se
pohlazením
rozvil květ
když jsem se otočil zády k ní
řekla máš-li v rukou
něžné chvíle chvění
daruj je vlnám
ať cestují
chceš-li napiš o ní
báseň
chceš-li vysni si
píseň
a chceš-li
v pravý čas
požádej ji
nechceš-li
nemusíš se radit s nikým
nemusíš se ptát
sám dobře víš
a já věděl
že si rozumíme
že tam pod ní
je to lepší
protože
tam kde je
to co je vyprahlé
může být vlhčí
Přečteno 157x
Tipy 20
Poslední tipující: zde.neck, Sonador, Fialový metal, šerý, paradoxy, Marten, Frr, jort1, jitoush, Vivien, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)