pravidla stolování...
tu máš
příbor ubrousek talířky
pusť se do toho
s chutí
když já ti nevím
nůž je tupý
vidlička nevidlí
lžíce plytká
ubrousek se nerozprostře
a talířek se brzy zhroutí
jak jsi na to přišel?
to mi řekli ti druzí
tak co si vybereš?
ochutnáš nebo budeš hladovět?
kdekdo má za to
že létavice jsou tu jen proto
že zahoří a zmizí v atmosféře
jenže tím
že o vás škrtnou
můžete vytvořit světy v nové sféře
tak co líznete si?
Přečteno 167x
Tipy 30
Poslední tipující: isisleo, zdenka, jablonka, jitoush, piťura, mkinka, Helen Mum, cappuccinogirl, IkkarisKa, Malá mořská víla, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)