Anotace: ...
jsem dračice.. bořím předsudky...bráním se rozsudkům, nebo se jim od srdce klaním...odpustky? neberu... ve čtvrtek jsem s dětmi navštívila seniory.. kouzlo, dělat to pravidelně a pravidelně se nechávám okouzlovat.. nevím čeho je víc, zla? nenávisti? nechte mi můj svět... v něm stárnu ... lásky? účasti? vděčnosti? ... nechte mi můj svět... v něm se hojím...jsem dračice, bořím předsudky... bráním se špatným rozsudkům... od srdce se klaním těm, kdo vyhrají nad předsudky a odpustky... svět je někdy i dobrý místem...
18.02.2024 02:03:33 | zelená víla
Kadeř je symbolem... nezapomeň příteli!
P.S. víš dobře, že hřeben není tvůj nástroj ;)
07.02.2024 03:36:27 | Malá mořská víla
Dostal jsi mě...dračíš tak, že bych uvěřila i tomu, že máš moc vzkřísit, co nežije... ale ty jsi ve svý básni tohle přisoudil milé Guilotin. Tak schválně...???:-)*
07.02.2024 00:58:23 | cappuccinogirl