vizité...
mívám v hlavě
jak se rozbíhám
a věřím
že se dostanu
k tomu lomu
přísahám
že to jde
přes tebe vrbo
vědět
to poprvé
bude
když se postavíš
přede mne
však ty víš
že mám rád
překvapené
pohledy v očích
řítí se na mě
moudře
jako déšť
a smývají vize
v mé hlavě
už je čas?
rozloučit se
tak akorát
všichni už jsou mrtví
je to jisté?
skoro nevěřím
že se probudím
do euforie
a přesto
znova to zkusím
Jaro mé
třeba to tentokrát
vyjde
Přečteno 100x
Tipy 21
Poslední tipující: jitoush, piťura, jort1, Ondra, Chane, cappuccinogirl, Sonador, mkinka, Anfádis, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)