Anotace: té z níž se spřádám...
vlastně je asi fuk, že všechno stárne... i my stárneme a naše pohledy na cokoli se mění... ale také to něco zůstává , ne pocit, ne pohled, ne dotek, .... vzpomínky... hudba... smích... s tím se dá dost hezky pracovat.., tedy asi čarovat... :-)
01.07.2024 00:54:22 | zelená víla
Zamilovala jsem si mnohé z Tvých básní, Enigmane, tahle patří k nim... děkuji... :-)
05.04.2024 20:39:14 | Helen Mum
Od prvoků po opice, to zni jako od A do Z. Co z toho jsem já?:-)
27.03.2024 22:23:47 | Žluťák
Možná je každá změna, která není nemožná:-)
Možné patří přítomnosti a přelívá se do budoucna...
Nemožné... to je jen to co není, tož do minula s tím...
Víte příteli, že žádná trvalá není trvalá?:-)
Nebojte...už se sypu:-)**
27.03.2024 21:04:02 | cappuccinogirl