Anotace: jen tak...
nedávno jsem s dětmi čekala na vlak, bylo v tom velký nadšení...svačily a smály se... je víc? některý děti jely vlakem poprvé... dá se žít jen tak? jako dítě určitě.. přemýšlím o kolik jsme se od dětství změnili... a možná ne... asi jak kdo, to se nebavím o extrémech...
válka... válka je boj o něco... není asi o lidech, ti jsou prostředek... jsou boj někdo nahoře o něco... já si dlouho myslela, že jsme se za ty roky naučili domlouvat, že jsme zmoudřeli... nikoli... jeden na hoře umí zmanipulovat ty dole... vím proč jsem vždycky nesnášela manipulaci... a takové...
jo, právě proto s jednou takovou mám neustále co do činění... a lidé věří jí... umí to... je dobrá... lepší než já, co to neřeší... ale to je malá věc...
co je mít rád?
je nazadrhnout koberec do židle.... je cítit... je jiskra... jooo, ale jako optimista vím, jak blízko to je k nemít rád :-)
co je mít rád? jooo, sebe mít rád, pak to jde dál... možná.. kdo ví...
01.07.2024 01:48:59 | zelená víla
Za každý sten ušiji steh do vašich ran...
je víc svou lásku dát
a krásné lásku dostávat
je víc, než jenom brát
jít světem, snít a milovat...
07.04.2024 08:03:26 | Malá mořská víla
...Ej kráčím a snažím se neklást odpor...on by mě za čas beztak přimáčkl....Ji.
02.04.2024 21:19:40 | jitoush
Žít jen tak, beze všeho... to by snad lidi opravdu byli i schopný lítat...nic by je netížilo a ta přitažlivost zemská by s nima měla zatra práci:-)
Krejčíku, spojuj a tvá práce bude DOBRÁ! Cítím to:-)**
02.04.2024 15:27:22 | cappuccinogirl