za tou...
ovanula mě její vůně
čistá jak víno
zářící tajemstvím
a já blázen
nahléd jsem
za její lem
v tom se ohradila
příteli to se nedělá
omlouvám se má paní
to ta má touha
jste tak lákavá
ale kořím se
nehodlám vás krotit
co by jste ráda?
na rukou vás budu nosit
trávu před vámi kosit
myslíte příteli
že tolik mé lásky unesete
začínám se z vás rosit
radši si zujte boty
mám chuť tančit
jen tak naboso
to se mi líbí
smím prosit?
nesmíte
usmála se
ale ráda cítím vaše ruce
na svých zádech
tak jsem se zul
natáhl ruce
a najednou procit
možná jsem hmátl do prázdna
ale věřte mi nebo ne
začal jsem tančit...
Přečteno 113x
Tipy 19
Poslední tipující: mapato, Vivien, Fialový metal, jort1, zase já, Dreamy, Marten, cappuccinogirl, Sonador, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)