tupin-i-ki....
první
ke které jsem přistoupil
byla malá a omšelá
chýše
vstoupil jsem
a okamžitě mě zahalila
dýmem
s rozdrážděnýma očima
jsem zahlédl pohlednou dívku
s upřímnou tváří
a nepatrně šikmýma očima
co mívají potomci Etrusků
vypadala jako Sybila
neokázale usazená
na trojnožce z bronzu
měla na sobě roucho
pošité révou a listy
houbami
a okřídlenými penisy
copak bys chtěl mládenče?
odhalím ti co je skryto
vidím co přijde
milá Klodie
popravdě hledám někoho
kdo se vyzná
sháníte afrodiziakum?
obávám se že ne
pokrčila rameny
potom jste vyčerpal mou nabídku
její postoj byl zvláštní
většinou mi každý nabízí
cokoli dalšího
ať už to chci nebo nechci
tahle byla jiná
přezíravá
dejme tomu
že jsem se dostal do stavu
zoufalství
najděte si zkušenou děvku
a džbán vína
to vás dá do pořádku
a zlepší vyhlídku
začínala se mi líbit
já ale mluvím o melancholii
rád bych věděl
jak s ní skoncuji
zkuste řeku
nafouknout se
a nechat se okusovat rybami?
to mi nepřipadá elegantní
použijte nůž
nic uhlazenějšího už nenajdete
chci najít snadnou a bezbolestnou cestu
ze svých problémů
je tak těžké ji získat?
vaše řeči jsou možná dobré
na to aby pohnojily květiny
ale to je tak všechno
co přesně chcete?
něco co by mě rozžhavilo
nějaké povyražení
ladně se zvedla
ze zkříženého sedu
její dech voněl sladce
po hřebíčku
udělala půvabnou piruetu
a přesto že byla bosá
pohlédla mi přímo do očí
pane vy jste Plutonův oblíbenec
magnetovec co přitahuje železo
v tom případě
pro vás něco mám
podejte mi něco svého
abych to mohla sevřít v ruce
vytáhl jsem dýku
bude to stačit?
oči jí tajemně zazářily
dokonale
vzala mou dlaň
a rozřízla ji špičkou ostří
vzápětí i svou
necítil jsem žádnou bolest
jen mnou projelo rozechvění
jako když praskne struna
pak stiskla obě ruce k sobě
a položila je
mezi ňadra
víte že je dnes třicátého?
máme takové malé roztančení
pár chodů
chlebíčky šampaňské
cukrovinky
a vy budete náš
zlatý hřebík
večera
Přečteno 137x
Tipy 29
Poslední tipující: Malá mořská víla, Jiří I.Zahradník, Alala, IronDodo, jitoush, cappuccinogirl, Marten, Iness, Anfádis, jort1, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)