Anotace: hrajem...
té s hrou a tajem, co roztaje v horkém dechu
na sjezdovce zmrzliny, oříšků a spěchu
stopařův průvodce po Galaxii mám vždycky při noze na kůži
(schovaný za podvazkem z krajek)
vesmír je bublina v bublině bublin, plátek u plátku okvětí do růží
vykvetených - i struna nad strunou a pod ní, co brnká si a hraje
:)*
05.09.2024 11:48:35 | šuměnka
Snad umí plavat... ten hranostaj...:-)
14.06.2024 06:42:10 | Žluťák
Co začne s úsměvem,
může být klidně i obrácený,
vrchol dole
a nahoře
buble (gum)
*
14.06.2024 00:34:01 | cappuccinogirl