Anotace: Život. Tak nějak. Bohužel.
půl vysát + půl promrhat = 1 celek OK ale pak najednou ještě půl vycmrndat, tady jsme přešli z matematiky do kvantové fyziky kde může být 1=1.5 A nebo ta vycmrndaná půlka = ta promrhaná?
text jak vidět je podnětný, klade otázky, nedá čtenáři pokoj
17.06.2024 07:51:30 | Ezop
Život je...život.
Tvý dílo je...wow.
To se o životě mockrát říct nedá...
Každopádně...co promrháš jen proto, žes nedokázal včas řádně docenit, toho je škoda... Ale některý okamžiky...je myslím mnohem rozumnější vybryndat...
16.06.2024 20:22:09 | cappuccinogirl
.....Vše má svůj vývoj,svůj čas k pochopení a uchopení,nelze nic uspěchat....i to bažení tam patří,abychom věděli.....dozvěděli se....
Připomnělo mi to začátek jedné písničky...."Hádala se duše s tělem"......Ji.
...Vnímám autentičnost sdělení...
16.06.2024 20:21:46 | jitoush