Anotace: vrásnění...
A neb, nezavěšujte...jste v pořadí :)
Líbí se mi
polož kouli
na tři hroty
dolej vodu k vínu
v poměru jednu k jedné
všechno je prý
na poprvé
ale nic naposled...
06.09.2024 14:32:32 | Malá mořská víla
Když se láska usadí na zádech, tak si myslím, že je blbě usazená, příteli...:-)*
29.08.2024 16:09:06 | cappuccinogirl
já myslím že si taky někdy pohoví na zádech...pokud to někomu nevyrazí dech...
02.09.2024 01:20:49 | enigman
..ty ať položíš nohy - kam jen chceš
tak všechno mluví a šeptá
máš na to vlohy - pravda, lež
kam hrabe se Nasredin - tys šibalský to brepta
29.08.2024 08:58:43 | šuměnka