rozpusti lá...
Anotace: frekvence svitu...
zíral jsem na mračnou oblohu
když se cosi objevilo na severu
vše to odsouvá
absorbuje oblaka
maže je z existence
obrovská bledá stěna
pulzuje
blíží se
že by bouře?
můžou být bouře tiché?
něco se dotklo mé tváře
natáhl jsem se po tom
ale je to vmžiku pryč
jen tvář mám mokrou
z nebe se snáší něco dalšího
zachytil jsem to na koneček prstu
zvednul k očím zadržel dech
a přitom cítil jak dýchá
krystalová síť s jemným fraktálním lemem
rozpouští se
no jistě
kdo tohle umí
než sněhová královna
její kód je tak elegantní
že zabírá jen zlomky paměti
tak nekonečně komplexní
přitom nespotřebuje
téměř žádné zdroje
zakrývá přede mnou veškeré detaily světa
zpomaluje pohyby
tiší rytmy
je brilantní
má jen jediný cíl
ovládnout jádro
a asimilovat návštěvníka
měl bych se bránit?
tak to nefunguje
je třeba porozumět
každý vzor má určitý význam
a najednou jsem to uviděl
byla to kódovaná zpráva
zahřej mě
Přečteno 79x
Tipy 23
Poslední tipující: Malá mořská víla, jablonka, Marten, IronDodo, jitoush, Anfádis, Vivien, šuměnka, mkinka, jort1, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)