Anotace: ...
Ty paty k prachu
Jdou líp než ústa, brachu
Když práší se od pusy
To leckdy pravdu zadusí
A lež má žně...
No... vážně
Zbouřeta
Je lepší než Zlozvěna:-)
Však
Heeej, příteli,
Všechny výzvy
jsou potencionální jizvy
Ale taky vylamujou nudu z pantů:-)*
16.09.2024 20:31:54 | cappuccinogirl
kecá - nikdy nestojí netečně :p
stojí na tečně výtečně a jediné, co připouštím;
že nikoli ZBYTEČNĚ
stojí a těká - stéká - roztéká a napouští
potápí se a pořád cyklicky melodicky
- s výzvou dumá nad propojením duše s lidským
šroubem a závitem
a čeká, až ho břinkne - naslouchá větru, co vypráví
tak ať se práší, a ať odlétá zem
naslouchá tichu, jak pro něj šeptá - uchem u trávy
a poslouchá srdce - on a i ono ví
a pak to vždycky rozvypráví
16.09.2024 16:32:09 | šuměnka