Anotace: ...
... jednou
nám pes vlezl
do polovypuštěného bazénu
stál tam
a pil
myslel si
že je v misce ;-)
20.09.2024 20:09:42 | piťura
na vodě mi připadá nejvtipnější
že si 14x lehčí PLYNNÝ Vodík postavil dva můstky
s PLYNNÝM kyslíkem a vytvořil tak silnou vazbu v tvoření,
že mimořádnost tekutiny zdejší
jsou zdrojem zábavy tvé, zdrojem pro libůstky
a dává jí punc "anomální" krásky v téma k zbásnění ))
20.09.2024 10:14:36 | šuměnka
Voda je živá, i bez těla dýchá
Někdy je divoká, jindy zas tichá
Orlice třeba, křídla splývají s vlnami
Voda je všude, v nás, nad námi, pod námi
Tušená
Splašená
Že sucha svlečená...
20.09.2024 09:41:31 | cappuccinogirl