Anotace: po pravici...
tak schovaný důlek je začátek... jooo
kdysi jsem na aru potkala ženu, byly vánoce, jsem tam přišla pozitivně, pes, hudba, legrace, stáhla mi dolů k sobě a říká mi, máš auru a svatozář, víš to? no tak znejistěla mě... ležela na přístrojích, vše blikalo, tikalo... usmála jsem se a zeptala se, jak na to přišla.. prý to vidí ...zajímavý... potkaly jsme se spolu ještě dvakrát, už nikdy moji auru neviděla... ale odešla domů po svých a spokojená, řekla bych...
o mně v tom příběhu nešlo... ale byla jsem hezkou součástí...
existuje moc, moc toho, být součástí... tady a teď... a jestli je někdy něco potom...je
16.11.2024 01:47:47 | zelená víla
Trhat sám sebe?
Je v tom riziko, blázne...
Je v tom odvaha, hrdino...
Je v tom kus chytrý Horákyně, pokud máš promyšlených pár tahů dopředu...
Je v tom předstih, bojovníku, když se ti to povede udělat dřív než ti to udělá někdo jinej...
Nikdy si nebuď ničím jistý, nic není nejistého víc než jistota:-)
Víš, příteli, že srdce, aspoň si myslím, bere slovo rozdíl dost umíněně - jako spojnici?!
Polkni úsměv, příteli, teď:-)*
Moc nemocných... bránu touží otevřít přece hlavně ten, kdo si myslí víc, než ví...a tudíž vůbec není připraven...*
24.09.2024 10:47:59 | cappuccinogirl
...Je to jak skákat po kamenech přes vodu.....musíš rychle a v rytmu,jinak se zmácháš.....Ji.
23.09.2024 19:02:20 | jitoush