Anotace: gong oznámí 2450 parseků…přesně…
Dotýká se něčím společným... vůní ohně a lesa ve vlasech...minulost co neseme si ve vzpomínkách, jistě vymezí naši budoucnoST
13.10.2024 06:46:58 | Malá mořská víla
Vymezit se na mezi
je lepší než vymezit se jinam,
protože tyhle meze
meze nekladou
a ty se můžeš,
ač vymezen,
neomezeně rozprostřít...
Světová odpoledne
To by mohl být
trhák
V biografu života
Šla bych
Abych
Mohla
ZA/ŽÍT...
Tahle vůně i mně voní
I já točím
hlavou
po ní
V těchhle místech mě však trochu mrazí
Protože vběhlo mi, že jediný stroj na zachycení vůní je člověk
Semlelo mě to, taky to semelu
A zahodím jako nepoživatelné:-)
Minulost je, co jsme zvládli
Budoucnost se snažíme předem vypočítat, my blázni
A jediné, co nesem, je břemeno přítomna
Klesnout pod ním můžem
Ale jen k zemi
Jen na kolena
Ne na mysli:-)*
12.10.2024 16:33:14 | cappuccinogirl
ooooo...to mi pripomenulo... v albume spomienok si zalistovať...
hm... niektorí ľudia mi voňajú. stretla som ich zatiaľ asi 10 a na prvý pohľad nemali vôbec nič spoločné... no a druhý sa nekonal :)
12.10.2024 14:52:07 | jablonka
Bohužel mám rýmu jako trám, tak že moc vůní teď nezachytim a ani neuchovám...
Perfektní :-)
12.10.2024 12:25:19 | Gaspi03