Anotace: ...
Všechno se mění prolíná
a stárne regeneruje a doutná taky
Všechno je jinak, z klína do klína
tak jako věky na nebi se proměňují mraky
A právě k tomu skvělá improvizace
Být vždycky pripraven, na to co přijde
Mít oci srdce dokořán, nikam se nevracet
A vědět, že to přesto v dalším kroku vyjde..
:)*
18.10.2024 08:51:07 | šuměnka
po přečtení
jsem docela ráda
že mi toho nesedí tolik
že nemám čas přemejšlet
nad svlékáním zmijí
proto možná klidně spím
a stíny mne míjí...
vrhám jen ten svůj
a to mě nebolí
i s ním přežiju cokoli
dokud soukolí
dovolí:-)*
17.10.2024 09:45:21 | cappuccinogirl