Anotace: možná...
že by svaly?
hele, rozložit se je snadný, jako to vykřičet do světa, ale držet pohromadě u toho se schovat v údolí provozovat hypnózu a telepatii je to nejlepší, co lze vymyslet a udělat... a být šílený, je skvělá vlastnost, věř mi... jako takhle, někdy tím dost sejříš okolí, ale budiž i to není k zahození... :-)
15.11.2024 23:12:37 | zelená víla
....To je ta "naše"Země......sem je "tlačenice"......Ji./úsměv/.....a hlavně přímo SEM...
23.10.2024 21:08:23 | jitoush
Pokud kdekoli použijeme slovo "hypoteticky", pak to značí, že právě v tý chvíli můžeme mít tu nejpravdivější pravdu...ale zároveň se taky můžem nejvíc plést a od tý pravdy bejt jó sakra daleko...jo, je to síla:-) Stejná, jako - znát tajemství!
Nebo souřadnice, o které je enormní zájem:-)*
20.10.2024 23:15:32 | cappuccinogirl
Tak šup šup, ty souřadnice, a do vzkazu, pěkně koncentrovaně, žádné ředění, nota bene rozpínání, chci ještě chvíli držet pohromadě.
20.10.2024 22:49:40 | Vivien