Anotace: ...
oh, nedávno jsem s dětmi byla u rybníka, takovej malej vybudovanej rybník - usmívala jsem se, bylo mi sedmnáct tak a s kámošem jsem tam seděla a kecali jsme - on byl o 10 let starší a naši ho nenáviděli... a najednou, Evíku a jdeme se koupat.. no jasně, že jsme se svlékli a skočili do toho nehlubokého rybníka, chechtali jsme se jako blázni... nedávno jsem tohohle frajera potkala v Lídlu, jak nakupoval, no realita, zavzpomínali si, zestárli jsme, zmoudřeli, tedy asi jen on :-) ale poznali jsme se... ježiš nechce se mi vzpomínat si, kolik let uteklo... nu, raději jdu zalévat těch 850 květin v domě... myslím, že ty kytky jsou labyrinty a já si s nimi i povídám... jojo, blázen jsem :-)
ale vrátit se k té holce, které tehdy patřil svět, ne že by teď ne :-), bylo skvělý, ta bezprostřednost, co mi naštěstí zůstala a toho bláznění, stydění, naivitě, a té noci, kdy jsem se vrátila domů s mokrýma vlasama a vysvětlit tátovi ve dveřích to proč bylo dokonalý... jako by některý věci nebyly ani pravda, ale ony jsou... naštěstí...
15.11.2024 22:55:19 | zelená víla
tos byl teda morous :DD
nebo jsi uviděl knížku u mě na posteli
otočil ses k odchodu a řek
že nemůžeš spát s někým kdo čte Coelha
**
tomu bych se teda vysmála / a o víc - než-li o fous
ach kráso moudrosti - kde jen se tetelíš
už to je drahně víc než věk...
kdy už se k všem těm mužům dobelháš :))
24.10.2024 10:14:08 | šuměnka
Moc hezký dílko.
Oslovuje...já si taky ráda povídám...tak dlouze, jak to protistrana vydrží:-)
Třeba o tom, že přeju každému, aby si pochutnal na čemkoli, co bude schopen strávit:-)*
23.10.2024 22:03:10 | cappuccinogirl