Anotace: ...
..vyšel ven
posadil se na kámen, co vypadal jak kmen
a zahleděl se do nebeských výšin...
skrz neprůhledno nějak víc se ztišil
když kolem lýtek, kdo by to byl řek´
se prosmýk´ vánek - vál - jakoby tek´
a do něj c.o.s.i vstoupilo (i bez pozvání)
načež On kýv´ (a řek´ si jenom - "Páni
tos mi to neulehčilo zbla ni...")
odložil brýle - a vzal jej za ruku - jak výzvu k pozvání
..ono se usmálo... / tak pojďme hledat poznání...
04.11.2024 14:44:22 | šuměnka
V průhledném pozoruješ, vidíš...
V neprůhledném jen tušíš a to ti dává možnost hledat a nacházet...
Pojďme...:-)*
24.10.2024 23:50:00 | cappuccinogirl