Anotace: ...
týjo manipulovat zvuky, pohyby a postoji, tak to musí být masakr, to bych umět nechtěla :-)
jinak se usmívám, páč ten text.. trnou mi zuby, jojo, připomíná mi to můj překonaný strach tedy fobii ze zubaře, jojo našla jsem královnu, co se ke mně chová jako k dítěti, chválí mi a kdyby mi to nebylo blbý, chtěla bych obrázek - ale moje dva zuby nemocné jsou opraveny a já neutekla... kdo nezná tohle bání se, nepochopí a já v duchu tu omalovánku opravdu vybarvuju.. :-)
jen motivuj k hraní, začínám s pianem, nejde mi to, sakra jak mi to nejde a to jsem u ovčáci čtveráci :-)))
15.11.2024 22:35:10 | zelená víla
..tohle je opět S.K.V.O.S.T. na kožené šňůrce
jako zkamenělé dřevo plné výjevů k objevení
plné plnosti dějin a mezníků / majstrštyk tvůrce
pro jedinečnosti toho naruby a dotyku
k výdechu obdivu a úcty / čistota ceny, co se cení
smekám!
31.10.2024 09:48:35 | šuměnka
...Dle toho by se dal natočit animák nebo nakreslit comics.....i vy motivátore.....Ji.
P.S...."teď zrovna sestavuji vegetační nutkání s přívlastkem
jež ponoukne semena jakým druhem rostliny se stanou "
Zejména toto zabrnkalo na moje úponky........./úsměv/
28.10.2024 17:43:23 | jitoush