tak trochu gurmensky...
umím levitovat s předměty
měnit tok řek
obracet příliv
i zvedat hory
což není špatné na člověka
který si vyžádá obsluhu
aby mu otevřela zavařovačku
jenže někdy se to zvrtne
taky si občas připadáte
jak bezvýznamná pěnová koule
bez ukotvení
která si jen tak pluje
na vrcholku čehosi
zmítaná sem a tam
jako loď bez kormidla
nahodilými závany instinktů a podnětů
nic zajímavého se nepřihodilo
a tak přemýšlíte
zda udělat něco neobyčejného
na druhou stranu může být zajímavé
právě to nic
i s jeho podrobnostmi
takže pak se stane
že se někdo prosmýkne
tou pěkně vypolstrovanou
dýňovou ozdobou
kterou jste si pečlivě vystlali
těmi praskajícími bublinkami
a tím umožní přístup všemu
co jste zapomněli
smíchej nepatrné
se zrcadlovými neurony
přidej nezbytné
které se vyskytuje v esenci
vmíchej frekvencí
40 kmitů za vteřinu
do elektrických signálů
a ejhle!
můžeš /se/ servírovat
Přečteno 64x
Tipy 28
Poslední tipující: IronDodo, Alala, jort1, šuměnka, Frr, Iva Husárková, Ondra, nehledaná, Marten, jitoush, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)