s kosem...
Anotace: co prolít pod nosem s podnosem...
Vesuv vychrlil pyroklastický proud
Moriarty se vrhnul ze střechy
vstříct přitažlivosti
koniny se zvrtly
a já
s jazykem zapáleným
jiskrami
kráčím za poledníkem
okřídlené duše
ó Osiride
pokud dovolíš
budu tvým
pokorným žákem
a on odvětil
budiž
staneš se
neviditelným sochařem
Přečteno 39x
Tipy 20
Poslední tipující: jort1, Iva Husárková, cappuccinogirl, nehledaná, IronDodo, Ž.l.u.ť.á.k., Ondra, Gaspi03, Ywach, mkinka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)