pane jooooooooo....taky si myslím,že by bylo dobrý viděti obličeje Literátů co recept četli.Ale vím,že to chutná.Bráška to má moooc rád.Takže DOBROU CHUŤ VŠEM!
30.08.2009 14:49:00 | Tanzania
Dobrá poezie! Moc dobrá, mistře. Však o mužích se to tvrdí, že jsou kromě hladu nejlepšími kuchaři.
24.06.2009 00:39:00 | Liv
Njn, žiju v Česku, hlemýždě mám ráda - tedy ty živé, nějak mi to zůstalo z dětství, asi bych i ochutnala, recept je super, ale raději bych ty konzervované.
23.06.2009 13:20:00 | Harr
tak jako lidem, co ty potvory mají rádi by to určitě chutnalo, ale já bych tyhle slizký obludy fakt nedal do ...
14.06.2009 13:12:00 | Gabkinsson
Jsem překvapena !
Já bych to viděla na superguláš ze tří druhů masa
nebo na bifteky...a Ty tak...!:-)ST
13.06.2009 14:53:00 | spare
přikusujíc k žábě šneka
z vany volám
Heuréka!
:)
no, asi nic pro mě... psi hlemýždě nežerou... ale znalecky sepsáno
11.06.2009 12:41:00 | drsnosrstej kokršpaněl
basnici,začínají vařit,čtu už během dvou dnu třetí,ale dobrý
10.06.2009 18:25:00 | Radek.oslov.Šafárik
jedam..Recept je to vynikajici ale asi bych tohle neochutnala..hihi zvednul by se mi kufr...hihih
10.06.2009 17:30:00 | carodejka
Šneci nejsou mojou silnou stránkou, ale věřím, že rádoby ochutnávače, kulináře to potěší a rcpt si rádi uvaří. :o)
10.06.2009 15:58:00 | NikitaNikaT.
Já tyhle potvůrky můžu, takže tenhle receptík určitě zkusím, ale taky po česku :o)
10.06.2009 10:40:00 | labuť
já šneky ráda - né že bych vymetala nějaký nóbl podniky ale párkrát sem je jedla ve španělsku - nejúžasnější byli v nějaký bylinkový omáčce s nasekanýma oříškama
todle taky vypadá moc lákavě, ale vím že na přípravu doma su líná :o)
10.06.2009 08:09:00 | hanele m.
Já jsem taky pro ten druhý, český způsob přípravy :-).
I když nevím, jestli bych to ochutnala, tenhle typ masa moc nemusím.
10.06.2009 05:50:00 | Štěpina G
Recept pečlivě podaný,podrobný,lákavý-však rada na konec-to je super věc-té se chytím,neprohloupím.
10.06.2009 00:42:00 | s.e.n
Víš, proč šnek nemůže utíkat? Protože by mu vlály voči .. :o))
Já to teda zkusím z té konzervy, protože se obávám, že jinak bych ho taky nevzala do huby .. ježíši co to melu .. prostě supr recept, doufám, že vyhraje!!!
09.06.2009 23:46:00 | jita.1965